ПРЕЗЕНТАЦИИ – ЈЗУ ЗДРАВСТВЕН ДОМ ВЕЛЕС

 1. Василка Пановска 2015
 2. Јадранка Мишкова и Славица Нешова Пановски 2015
 3. Кевица Шопова Клифова 2015
 4. Лидија Проданова 2015
 5. Милка Панова 2015
 6. Милка Панова 2015
 7. Милка Панова 2015
 8. Сашка Димчевска 2015
 9. Славица Нешова Пановски 2015
 10. Слободка Ристовска 2015
 11. Слободка Ристовска 2015
 12. Василка Пановска 2016
 13. Лидија Проданова 2016
 14. Светлана Црнушева 2016
 15. Славица Ордевска 2016

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *